PRIVATKUND

Plötsligt fel i elsystem

Upptäcker du som privatkund ett plötsligt fel i ditt elsystem kan vi oftast hjälpa dig utan att du behöver vänta alltför länge. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Renovering

När det är dags för renovering av bostad eller fritidshus ser vi till att du få in nya, säkra och ändamålsenliga el-ledningar. Självklart kommer vi ut och tittar på vad som behöver göras och lämnar offert så du vet vad det kommer att kosta. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Tillbyggnad

Vid till- & ombyggnad på befintliga hus hjälper vi till med både el-ritningar och dragning av el-ledningar. Vi sköter också ansökan om ROT-avdrag om du så önskar.

Nyproduktion

När du som kund funderar på att bygga ny bostad eller nytt fritidshus kan vi erbjuda helhetslösningar för samtliga elinstallationer. Vi kan också tillhandahålla vitvaror, belysning, radiatorer m m. För den som önskar miljövänliga och energieffektiva alternativ har vi olika lösningar.

TV, data, tele & larm

Vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar gällande TV, data, tele och larm.

Elinstallationer i skärgården

Vi på Åkersberga Elektriska värnar om en levande skärgård och åtar oss gärna arbeten ute på öarna. En av våra medarbetare bor själv på Ljusterö och han har under årens lopp hjälpt många av öarnas bofasta och fritidsboende med elinstallationer av alla de slag.

MILJÖDIPLOMERAD ELEKTRIKER

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas som baserar sig på de fem grundelementen i ISO 14001.

SÖKER DU EN BRA EL-KONTAKT?

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Mobil : 070 – 835 38 93
Mail : elservice@e3k.se

Kontaktformulär

TIPS ROT-AVDRAG!

Vi hjälper gärna fastighetsägare och bostadsrättsinnehavare att ansöka om ROT-avdrag. Processen går smidigare om du vid första kontakten med oss uppger korrekta uppgifter. Vi behöver personnummer för den sökande och fastighetsbeteckning/br-föreningens org.nr där arbetet ska utföras. Viktigt är att den sökande står som ägare/innehavare. För fullständig information läs mer på Skatteverkets hemsida som finns i slutet på denna sida.